Zoals gezegd: vertel ons wat u wilt en wij gaan ervoor zorgen. Dát is ons motto.


Als specialist in wild en gevogelte hebben we gekozen voor focus. Dat betekent dat we veel kennis hebben van de producten die we verkopen. We zijn een gesprekspartner voor u en denken met u mee. Bovendien hebben we een totaalassortiment wild en gevogelte en kunnen we ook zorgen voor moeilijk verkrijgbare producten.

 

Wij geven u eerlijk advies. En dat betekent dat we ook wel een 'nee' zullen verkopen als we denken dat het is in het belang van de klant. In overleg bepalen we dan een alternatief.

 

We zijn flexibel. U vertelt ons hoe u uw producten geleverd wilt hebben, als u voorkeur heeft voor hoe wij het verpakken, dan zorgen we daarvoor. Een nalevering, bel ons en in overleg gaan we een oplossing zoeken

 

We leveren vakmanschap. Dat betekent dat de producten die we bij u afleveren klaar zijn om mee te koken. De kok hoeft dus geen poelierwerkzaamheden meer te verrichten en kan zo aan de slag.

 

En verder spreekt natuurlijk vanzelf,  dat alles wat we leveren van de mooiste kwaliteit is en dat 99% van de producten die we leveren 100% vers is.

 

Kortom, zeldzame kwaliteit van een zeldzaam bedrijf.