Winter 2019-2020

    Kant en klaar gerechten:  
    Reepeper; mals vlees in heerlijke saus € 2,85 per 100 gram
    Hertenstoofschotel met vijgen € 2,85 per 100 gram
    Hazenpeper € 2,85 per 100 gram
    Wildzwijnstoof met pruimen € 2,85 per 100 gram
    Konijnenboutjes in portsaus € 2,35 per 100 gram
    Kalkoen Funghi; malse kalkoenfilet in paddenstoelensaus € 2,35 per 100 gram
    Coq au Vin € 2,05 per 100 gram
    Maiskipfilets in zachte pepersaus € 2,35 per 100 gram
    Parelhoenfilets in pittige witte wijnsaus € 2,55 per 100 gram
    Parelhoenrollade met pruimen in portsaus € 2,85 per 100 gram
    Confit de canard, eendenbouten gegaard in eigen vet € 2,35 per 100 gram
    Kwartels in lemon-koriandersaus € 2,35 per 100 gram
    Kiptruffelragout € 2,05 per 100 gram
       
   

Bijgerechten:

 
    Aardappelgratin € 1,85 per stuk
    Aardappel met rozemarijn € 1,35 per 100 gram
    Krieltjes in fijne kruiden € 1,35 per 100 gram
    Rode kool met appeltjes € 1,35 per 100 gram
    Haricots verts met spekjes en pijnboompitjes € 2,35 per 100 gram
    Spruitjes met kastanjes € 1,95 per 100 gram
    Kipsalade Treuren € 2,25 per 100 gram
    Stoofpeertjes € 0,95 per stuk
     Cranberrycompote  € 2,25 per 100 gram
    Vruchtencompote  € 2,25 per 100 gram
       
    Soepen:  
    Bospaddenstoelensoep met gerookte hertenham € 4,95 per pot
    Wildbouillon € 4,95 per pot
    Gevogeltebouillon € 3,95 per pot
    Toscaanse tomatensoep met gerookte kipfilet € 4,95 per pot
       
    Nagerechten:  
    Tarte Tatin; lekker met bolletje vanille ijs  € 2,75 per stuk
    Klassieke tiramusu € 2,95 per stuk
    Aardbeien dessert € 2,25 per stuk
    Moelleux au chocolat € 1,95 per stuk
    Frambozen macaron € 2,95 per stuk 
       
   

Al deze gerechten worden dagelijks vers voor u gemaakt,
in eigen keuken. Zolang de voorraad strekt.