Voorjaar 2020

    Kant en klaar gerechten:  
    Coq au Vin; van scharrelhoen € 2,05 per 100 gram
    Kalkoen Funghi; malse kalkoenfilet in paddenstoelensaus € 2,35 per 100 gram
    Hoenderdijen z/bot in Balsamicosaus € 2,35 per 100 gram
    Maiskipfilets in zachte pepersaus € 2,35 per 100 gram
    Parelhoenfilets in pittige witte wijnsaus € 2,55 per 100 gram
    Parelhoenrollade met pruimen in portsaus € 2,85 per 100 gram
    Confit de canard, eendenbouten gegaard in eigen vet € 2,35 per 100 gram
    Kwartels in lemon-koriandersaus € 2,35 per 100 gram
    Kiptruffelragout € 2,05 per 100 gram
    Kiprollade in Bourgondische saus met paddestoelen  € 1,75 per 100 gram
       
   

Bijgerechten:

 
    Aardappelgratin € 1,85 per stuk
    Rozeval aardappeltjes met rozemarijn en knoflook € 1,35 per 100 gram
    Krieltjes in fijne kruiden € 1,35 per 100 gram
    Zoete aardappels met Cajun kruiden € 1,45 per 100 gram
    Haricots verts met spekjes en pijnboompitjes € 2,35 per 100 gram
    Rode bietensalade met geitenkaas € 2,35 per 100 gram 
    Kipsalade Treuren € 2,25 per 100 gram
    Kipsalade met asperges  € 2,35 per 100 gram 
    Vruchtencompote € 2,25 per 100 gram
       
    Soepen: 500 ml voor 2 personen  
    Bospaddenstoelensoep met gerookte hertenham € 4,95 per pot
    Wildbouillon € 4,95 per pot
    Gevogeltebouillon € 3,95 per pot
    Toscaanse tomatensoep met gerookte kipfilet € 4,95 per pot
    Aspergesoep met gerookte lamsham  € 4,95 per pot 
    Kippensoep helder; soepgroenten en kippenvlees € 3,95 per pot
       
    Nagerechten: per persoon  
    Tarte Tatin; lekker met bolletje vanille ijs  € 2,75 per stuk
    Klassieke tiramusu € 2,95 per stuk
    Aardbeien dessert € 2,25 per stuk
    Moelleux au chocolat € 1,95 per stuk
    Frambozen macaron € 3,50 per stuk 
       
   

Al deze gerechten worden dagelijks vers voor u gemaakt,
in eigen keuken. Zolang de voorraad strekt.