Winter 2019

  Kant en klaar gerechten:  
  Kalkoen Funghi; malse kalkoenfilet in paddenstoelensaus € 2,35 per 100 gram
  Coq au Vin € 2,05 per 100 gram
  Maiskipfilets in zachte pepersaus € 2,35 per 100 gram
  Parelhoenfilets in pittige witte wijnsaus € 2,55 per 100 gram
  Parelhoenrollade met pruimen in portsaus € 2,85 per 100 gram
  Confit de canard, eendenbouten gegaard in eigen vet € 2,35 per 100 gram
  Kwartels in lemon-koriandersaus € 2,35 per 100 gram
  Lamsgehaktballetjes in Toscaanse saus € 2,05 per 100 gram
  Kiptruffelragout € 2,05 per 100 gram
  Reepeper; mals reevlees in heerlijke saus € 2,85 per 100 gram
  Hazenpeper € 2,85 per 100 gram
  Wildzwijnstoof met pruimen € 2,85 per 100 gram
  Konijnenboutjes in portsaus € 2,35 per 100 gram
  Hertenstoof met vijgen € 2,85 per 100 gram
     
 

Bijgerechten:

 
  Vruchtencompôte € 2,25 per 100 gram
  Aardappelgratin € 1,85 per stuk
  Aardappel met rozemarijn € 1,35 per 100 gram
  Krieltjes in fijne kruiden € 1,35 per 100 gram
  Haricots verts met spekjes en pijnboompitjes € 2,35 per 100 gram
  Rode kool met appeltjes € 1,35 per 100 gram
  Spruitjes met kastanjes € 1,95 per 100 gram
  Stoofpeertjes € 0,95 per stuk 
  Kipsalade Treuren € 2,25 per 100 gram
  Cranberrycompote € 2,25 per 100 gram
     
  Soepen:  
  Bospaddenstoelensoep met gerookte hertenham € 4,95 per pot
  Wildbouillon € 4,95 per pot
  Gevogeltebouillon € 3,95 per pot
  Toscaanse tomatensoep met gerookte kipfilet € 4,95 per pot
     
  Nagerechten:  
  Citroen/merenguetaart; zalig nagerecht € 11,50 per stuk
  Tarte Tatin; lekker met bolletje vanille ijs  €  9,50 per stuk
     
 

Al deze gerechten worden dagelijks vers voor u gemaakt,
in eigen keuken. Zolang de voorraad strekt.