U zult het in onze winkel snel zien: we hebben een hoek speciaal ingericht voor onze wijnen. Bij een bijzonder diner hoort lekkere wijn. Als u bij ons alle ingrediënten koopt voor zo'n bijzonder diner, dan wilt u ook zeker weten dat u de wijn erbij schenkt die er het beste bij past. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van een aantal wijnen waar wij helemaal achter kunnen staan.

 

Wijnadvies
Als speciale service hebben wij ook een poster in de winkel hangen. Op deze poster kunt u zien welke wijn het beste combineert met het gevogelte of wild van uw keuze. En als u advies wilt, vraag het gerust. We denken graag met u mee!

 

Nieuw in ons assortiment zijn de Le Fermier Rouge en Le Fermier Blanc, een rode en een witte wijn vanuit de Luberon, een klein wijngebied in de zuidelijke Rhône. De wijnen uit de Luberon hebben een fris, fruitig en toegankelijk karakter en zijn zeer betaalbaar.

 

Le Fermier Rouge is een diep robijnrode wijn met intense, maar elegante aroma’s van zwarte bessen, bramen, frambozen en kersen. De smaak is vol en rond, maar prachtig in balans met opnieuw rijp rood en zwart fruit, specerijen en een lange afdronk.

 

Le Femier Blanc is juist een fonkelende bleekgele wijn met intens fruitige aroma's van zwarte bessen, bramen, frambozen en kersen. De smaak is vol en rond, maar prachtig in balans met opnieuw rijp rood en zwart fruit, specerijen en een lange afdronk.

 

Beide flessen zijn nú €7,95 per fles.

Doosvoordeel: 6 flessen voor slechts €42,50

(Er mag gecombineerd worden tussen Le Femier Rouge en Le Fermier Blanc) 

 

Wijn