U zult het in onze winkel snel zien: we hebben een hoek speciaal ingericht voor onze wijnen. Bij een bijzonder diner hoort lekkere wijn. Als u bij ons alle ingrediënten koopt voor zo'n bijzonder diner, dan wilt u ook zeker weten dat u de wijn erbij schenkt die er het beste bij past. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van een aantal wijnen waar wij helemaal achter kunnen staan.

 

Wijnadvies
Als speciale service hebben wij ook een poster in de winkel hangen. Op deze poster kunt u zien welke wijn het beste combineert met het gevogelte of wild van uw keuze. En als u advies wilt, vraag het gerust. We denken graag met u mee!

 

Zin in een krachtige rode wildwijn? Domaine de Grangeneuve Esprit de Grenache is een rode Franse wijn uit de Rhône streek. Het verhaal achter deze wijn is dat de handgeplukte trossen grenache van gemiddeld zeventig jaar oude stokken komen, aangeplant op een oud Rhôneperceel. De oogst gaat drie weken in betonnen cuve waarin de temperatuur van de gistende massa kan oplopen tot wel dertig graden Celsius. De most wordt dagelijks omgeroerd zodat het vruchtensap de mooiste aroma’s kan opnemen.

 

Hieruit komt een elegante rode charmeur met nobele tannines die juist de koude januari maand iets kan opwarmen. De Esprit de Grenache is een elegante rondeur met een prettige, vlezige fruitigheid. De lekkerste wildwijn bij haas, hazenpeper, hert of ree, wildzwijn én eend!

 

Nu voor €10,95 per fles

Doosvoordeel 6 flessen voor slechts €59,95

 

Verder in ons assortiment hebben bij de Le Fermier Rouge en Le Fermier Blanc, een rode en een witte wijn vanuit de Luberon, een klein wijngebied in de zuidelijke Rhône. De wijnen uit de Luberon hebben een fris, fruitig en toegankelijk karakter en zijn zeer betaalbaar.

 

Le Fermier Rouge is een diep robijnrode wijn met intense, maar elegante aroma’s van zwarte bessen, bramen, frambozen en kersen. De smaak is vol en rond, maar prachtig in balans met opnieuw rijp rood en zwart fruit, specerijen en een lange afdronk.

 

Le Femier Blanc is juist een fonkelende bleekgele wijn met intens fruitige aroma's van zwarte bessen, bramen, frambozen en kersen. De smaak is vol en rond, maar prachtig in balans met opnieuw rijp rood en zwart fruit, specerijen en een lange afdronk.

 

Beide flessen zijn nú €7,95 per fles.

Doosvoordeel: 6 flessen voor slechts €42,50

(Er mag gecombineerd worden tussen Le Femier Rouge en Le Fermier Blanc) 

 

 

Wijn